De Week van de Pedicure

Van 17 tot 22 mei organiseert brancheorganisatie ProVoet de Week van de Pedicure. Waarom? Het doel is om consumenten bewust te maken van het belang van een bezoek aan de pedicurepraktijk. Een goede voetverzorging is immers geen luxe, maar noodzaak. Voeten zijn van cruciaal belang voor ons bewegingsapparaat. Brancheorganisatie ProVoet zorgt voor een landelijke advertentiecampagne in de media gericht op de mensen in de doelgroep.

Dit jaar staat de Week van de Pedicure in het teken van 'preventie'. Het voorkomen van voetproblemen staat centraal. De pedicure heeft hier naast de consument een belangrijke rol in.


 

Geplaatst: 10-03-2010 20:29:02  |  link

VoetZorg Sacha Jetten in de sneeuw

VoetZorg Sacha Jetten in de sneeuw

Geplaatst: 12-02-2010 14:14:28  |  link

Verwentip

 

Gaat de Kerstman u verrassen met de VoetZorg verwenbon?

De VoetZorg verwenbon is geheel naar wens samen te stellen voor elk gewenst bedrag en uiteraard onbeperkt geldig. 

Luxe voetbehandeling, Spa-Wellness of toch liever een Japanse Chin-Flex massage? U zegt het maar...

 

Geplaatst: 06-12-2009 14:11:44  |  link

Vernieuwde voetproducten

Nieuwe lijn voetproducten

 

Onlangs heb ik gekozen voor uitbreiding van mijn voetverzorgingsproducten met de luxueuze lijn "Perfect Foot Care" van LCN Cosmetics. Deze professionele lijn is een welkome aanvulling voor mijn praktijk en bevat alles voor de veeleisende voet. Footbath Seaweed, voetbad met zeewier tegen zweetvoeten met zeezout en algenextracten. Aroma effect peeling, zeezout kristalpeeling, met amandelen, jojoba, perzik en soja olie, voor het behandelen van voeten, handen en het lichaam, met een hoog huidverzorgingeffect met honing- en meloengeur. Chapped Skin Balm, voor behandeling van kloven. Een verzorgende, verkoelende of verwarmende voetcrème. Voetcrème night care, voetverzorging voor de nacht, met algen, notenolie, bisabo-olie en vitamine E. Pedifresh, verfrissende, geparfumeerde voetdeodorant met langdurige werking. Hoewel ik deze producten inmiddels ook gebruik tijdens mijn reguliere voetbehandelingen, zijn de meeste producten ook beschikbaar in een verkoop verpakking.

Om tegemoet te komen aan de steeds groter wordende vraag naar luxe cosmetische en spa wellness voetbehandelingen heb ik mijn producten tevens uitgebreid met de verzorgingslijn "Spa wellness, concept foot". Deze nieuwe lijn van LCN Cosmetics bevat luxe en verzorgende producten. Een verfrissend voetbad met reinigende en verzorgende eigenschappen. Almond Foot lotion, een verzorgende lotion voor voeten en benen, bevat amandelolie en Aloë Vera en stimuleert het regeneratieproces van de opperhuid. Spearmint Foot pack, diepwerkend verzorgingspack voor vermoeide voeten. De huid wordt door de aanwezigheid van witte klei en pepermuntolie in de formule gekalmeerd en gekoeld. Peppermint Foot butter, vitaliserende voetbalsem met shea boter, verzorgd ruwe en droge huid intensief met vochtigheid en reduceert klovenvorming.

Lees verder

Geplaatst: 15-11-2009 19:00:00  |  link

De winter is in aantocht

Eikenblad herfst

 

De seizoenen zijn alweer aan het wisselen,
het wordt weer donker vroeg in de avond,
in de ochtend komt de zon later op,
kijkt schuchter een beetje bleekjes
op ons neer en de wereld is klein door de nevel.

De truien komen alweer langzaam tevoorschijn,
heel voorzichtig wordt de verwarming 
even aangezet, om de kilte te verjagen.
Maar in het midden van de dag, vangen we nog
wat zonnestralen die wat warmte afgeven.

Die de moed nog niet hebben opgegeven,
gaan nog even buiten zitten koesteren,
genieten van datgene wat ons ten deel valt.
We maken ons op, voor een ander jaargetijde
guur en koude, toch aan dit seizoen verknocht

de winter is in aantocht.

(gedicht van Ger H. Versteeg)

 

Geplaatst: 20-10-2009 09:20:01  |  link

Opel Car Shoes

Opel Car Shoes

Voor alle dames met een voorliefde voor het automerk Opel, zijn er nu de Opel Car ShoesDesigned by Simon Deering. Geloof het of niet, de schoenen zijn te koop bij Opel.

Geplaatst: 14-10-2009 20:31:38  |  link