VoetZorg Sacha Jetten Pedicure Malden

Mag ik mij even voorstellen...

Als gediplomeerd, gespecialiseerd verpleegkundige en al ruim 25 jaar werkzaam in ziekenhuis UMC St. Radboud te Nijmegen, weet ik als geen ander wat de noodzaak is van kwalitatief goede zorgverlening. Na een gedegen opleiding tot A-verpleegkundige heb ik van 1993 tot 2001 fulltime gewerkt op de afdeling Hematologie. In 2001 kreeg ik de mogelijkheid om een nieuwe uitdaging aan te gaan op de afdeling Dialyse waar ik nog steeds deeltijd werkzaam ben.

Om mijn ambitie nog meer invulling te kunnen geven heb ik mij toegelegd op specialisatie in de voetverzorging. Hiertoe heb ik alle vereiste vakdiploma's inclusief specialisaties behaald en ben ik in 2008 een pedicure / voetverzorgingspraktijk aan huis begonnen in Malden. Inmiddels hebben vele cliënten hun voeten aan mij toevertrouwd en heb ik veel ervaring opgedaan in alle zogeheten risicovoeten. Dit zijn problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en andere medische problemen.  Als gediplomeerd pedicure werk ik volgens vastgestelde richtlijnen, weet ik wanneer een cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts en werk ik op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. 

Het is een bijzondere ervaring dat ik in mijn werk als Dialyse verpleegkundige met patiënten werk die lijden aan een nierziekte. Nierschade treedt onder meer op bij mensen met Diabetes Mellitus. Juist mensen met Diabetes vormen daarom een heel speciale doelgroep voor mij als pedicure. Beroepshalve kan ik patiënten met Diabetes mellitus dan ook adviseren hun voeten beslist door een pedicure te laten behandelen, waarvoor ik mij dan ook graag aanbevolen hou.  

Lees verder op de pagina's "Mijn pedicure praktijk" en "Erkenning".

 

Mag ik ook uw voeten met zorg behandelen?