ProVoet

Erkende praktijk

Wanneer u kiest voor een ProVoet pedicure, dan kiest u voor vakbekwaamheid. De pedicure voldoet aan opleiding- en exameneisen zoals die gesteld worden voor het lidmaatschap. De ProVoet pedicure heeft een klantgerichte en sociale instelling.

 

De ProVoet pedicure gaat zorgvuldig om met persoonlijke zaken die u met haar deelt en ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van haar werk en u. De behandelingen aan uw voeten lopen uiteen van eenvoudig tot ingewikkeld. Hygiëne, zorgvuldig en kwaliteitsbewust. Deze drie woorden kenmerken de professionele pedicure. Sacha Jetten is gediplomeerd lid van ProVoet, in bezit van aantekeningen DV + RV.

 
KwaliteitsRegister Pedicures (KRP)

ProCert Het KwaliteitsRegister

Het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) is een systeem dat is ontwikkeld door ProCERT om de kwaliteit van pedicures te waarborgen. Zorgverzekeraars verlangen van zorgverleners dat ze hun kennis op peil houden. Iedere beroepsgroep binnen de zorg kent hiervoor zijn eigen systeem. Niet alleen consumenten, ook zorginstellingen en zorgverzekeraars willen in één oogopslag kunnen vaststellen of een pedicure of voetverzorgingspraktijk aan de gestelde eisen voldoet. ProCERT heeft het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) ontwikkeld om aan deze vraag te kunnen voldoen.

Pedicures dragen de verantwoordelijkheid voor goed verzorgde voeten. Voorop staan vakmanschap en kwalitatief hoogwaardige verzorging. Vakmanschap, kennis en ervaring worden daarmee nog eens extra onderstreept. VoetZorg Sacha Jetten is geregistreerd onder Kwaliteits Registratie Nummer: 6793

 
AGB code van VoetZorg Sacha Jetten Malden

Vektis AGB-code

Algemeen Gegevens Beheer
Zorgverleners

 

Binnen de gezondheidszorg zijn vele individuen en kleine en grote organisaties actief. In de elektronische communicatie tussen alle partijen is het van belang elke partij goed te identificeren. Vektis houdt daarvoor namenbestanden bij en geeft codenummers uit aan partijen in de zorg. Daarnaast wordt ook allerlei andere informatie van betrokkenen vastgelegd die relevant is voor de afhandeling van bijvoorbeeld declaraties.

 

Uiteraard beschikt VoetZorg Sacha Jetten over een AGB-code: 96056433

AGB-code van zorgverlener Sacha Jetten: 96006298

Klik op het logo voor de site van Vektis (zoek op achternaam JETTEN)

 

  > > >  k l i k   o p   d e   l o g o ' s   v o o r   m e e r   i n f o r m a t i e  < < <