Praktijk van VoetZorg Sacha Jetten

Ervaar het zelf

In mijn goed geoutilleerde praktijk verzorg ik alle soorten voet behandelingen. Mijn praktijk is uitgerust met de modernste nat-techniek apparatuur van het merk Bentlon. Ook beschikt mijn praktijk over een zeer comfortabele, volledig elektrisch verstelbare behandelstoel waarin u kunt relaxen tijdens een behandeling. Verder maak ik gebruik van ondermeer de professionele producten van Samenwerkende Pedicures en LCN Cosmetics.

 

Bevoegd en vakbekwaam

Als gediplomeerd Pedicure verzorg ik alle soorten behandelingen. Van een standaard behandeling tot een luxe cosmetische VoetZorg-behandeling. Mijn aantekening Diabetische- en Reumatische- Voet zorgen er voor dat ik bevoegd en vakbekwaam ben om ook deze specifieke doelgroep te behandelen.

 
Waterdruppels

Ik ben erkend en aangesloten bij ProVoet, de Landelijke Organisatie voor de voetverzorger/pedicure. Ik oefen het voetverzorgingsvak uit op professioneel niveau. Hygiënisch, zorgvuldigheid en kwaliteitsbewust staan hoog aangeschreven. Door periodieke bijscholing blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

 

Ook is mijn praktijk opgenomen in het KwaliteitsRegister Pedicures (KRP) van ProCert onder nummer 6793. Ten behoeve van erkenning door de zorgverzekeraars heb ik een AGB-code, 96006298 waardoor de behandeling van Reumatische- en Diabetische Voet door de meeste zorgverzekeraars worden vergoed. Uiteraard is mijn praktijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Vakkundig ProVoet pedicure?

ProVoet muurbord VoetZorg Sacha Jetten Malden

Waaraan herkent u een vakkundig ProVoet pedicure?

Wanneer u kiest voor een "ProVoet" pedicure, dan kiest u voor vakbekwaamheid. De pedicure voldoet aan opleiding- en exameneisen zoals die gesteld worden voor het lidmaatschap. De ProVoet pedicure heeft een klantgerichte en sociale instelling. De pedicure gaat zorgvuldig om met persoonlijke zaken die u met haar deelt en ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van haar werk en u. De behandelingen aan uw voeten lopen uiteen van eenvoudig tot ingewikkeld. Hygiënisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust. Deze drie woorden kenmerken de professionele pedicure.

U herkent een vakkundige pedicure aan het muurbord van ProVoet.

 

Ten voeten uit...

Realiseert u het zich wel eens? U heeft uw voeten de gehele dag nodig om u te verplaatsen, zij dragen meestal uw hele gewicht. Zijn uw voeten het dan niet waard om met zorg te worden behandeld?

Voeten zijn net gebruiksartikelen. Af en toe hebben ze onderhoud nodig. Dat verdienen ze!  Daarnaast zijn er nog tal van aandoeningen die het voeten vaak niet gemakkelijk maken om adequaat te functioneren. Wees daarom zuinig op uw voeten! 
 

   

Mag ik ook uw voeten met zorg behandelen?