image.jpg

MycoCure

MycoCure kan worden ingezet bij: infecties aan de voet en nagel; acne; rode, jeukende huid; psoriasis; huidallergieen (zoals netelroos, contactdermatitis); insectenbeten; zonneallergie; verhoornde huid en kloven.

MycoCure spray 50 ml

 

 
VoetZorg Sacha Jetten Laufwunder producten

Laufwunder producten

Klik hier of op het plaatje voor een volledig overzicht van beschikbare producten van Laufwunder.

 
VoetZorg Sacha Jetten - Chi Yunique verdamper

Chi Yunique verdamper

Mooi en heilzaam!

De Chi Yunique is een prachtig vormgegeven aromaverdamper van de firma Chi. De Chi Yunique is een 4 in 1 verdamper. Het combineert 4 zeer nuttige functies met elkaar

 

Deze unieke aromaverdamper is een fantastische sfeermaker van de firma Chi. Chi staat al jaren bekend als leverancier van de beste etherische oliën en aanverwante artikelen.

De Unique combineert 4 functies in één apparaat.

1 het verdampt etherische oliën en geeft een therpeutisch effect
De etherische olie wordt samen met water door een ultrasone techniek in zeer kleine deeltjes verdeeld en als een soort waterdamp verspreid in de lucht.

2 het bevochtigt de lucht
Net als bij punt 1 wordt ook het water als een soort waterdamp verspreid via de lucht. Dit heeft echter niet het natte effect als echte waterdamp (bijvoorbeeld van een fluitketel). Met andere woorden de omgeving van de Yunique wordt niet nat.

3 het ioniseert de lucht
Doordat er veel meer negatieve ionen in de lucht verspreid worden krijgt men alsvanzelf een zuivere lucht in de ruimte waar de yunique staat. Het wordt ook wel het "berglucht effect" genoemd.

4 het bevat oosterse ontspannings muziek
De Yunique bevat ontspannende muziek welke ongeveer een kwartier duurt. Het mooie van de Yunique is dat er ook eigen muziek op afgespeeld kan worden. Dit kunnen Mp3 bestanden zijn of iPod-bestanden.

Vormgeving
De vormgeving van de Yunique is zowel "basic" als strak. Het heeft een houten onderstel met daarboven op een glazen kap. De elementen die met water in aanraking komen zijn van plastic (waterreservoir) en van glas (de kap).

Gebruiksaanwijzing:

De Yunique 4-in-1 verdamper kan met de afstandsbediening ingesteld worden op 1, 2 of 3 uur, waarna het apparaat automatisch afslaat. Ook de LED verlichting in de bol is in te stellen op verschillende kleuren.

Aansluiten op uw iPod
De standaard Oosterse ontspanningsmuziek ( die een klein kwartiertje duurt) kan men aan of uit zetten of vervangen door de muziek van een eigen bron (iPod, MP3 speler of radio).