Geef je voeten een zomerse update

De zomer komt er nu toch echt aan. We weten ons geen raad om de sandalen en open schoenen weer tevoorschijn te halen. Maar de winter heeft soms een zware tol geëist waardoor uw voeten een update nodig hebben.

Hoe maken we uw voeten snel en gemakkelijk weer klaar voor een mooie zomer?

Uw voeten verdienen een VoetZorg behandeling.

Een verkwikkend voetbad

Beginnend met een verkwikkend voetbad, lauwwarm water met een speciale zouten en mineralen die bacteriën op de voeten doden, onaangename geurtjes wegnemen en voorkomen dat de voeten uitdrogen.

Gevoelige huid

Na het voetbadje worden de voeten met een hydraterende, eelt werende crème ingesmeerd. Ook de nagels en nagelriemen worden gemasseerd met een crème om ze te verzachten, te versterken en te voeden.

Verkleurde nagel een voet of schoeisel probleem

Uit onderzoek blijkt bovendien dat maar liefst een op de vier cliënten last heeft van verharde nagels. Ondermeer een intens gebruik van nagellak of door het wrijven van je schoen tegen de nagels kunnen de oorzaak zijn van deze voetproblemen.

Korte nagels

Last van ingegroeide nagels? Uw nagels mogen nooit korter geknipt dan de rand van de teen. U bent misschien gewend de nagels wat korter te knippen om zo het periodiek knippen van de nagels wat uit te kunnen stellen. Toch is dit beslist niet verstandig. Te korte nagels groeien namelijk veel sneller in dan nagels op normale lengte.

Intense hydratatie

Als afsluiting van de volledige voetbehandeling is een voetmassage met een intens vocht inbrengend vermogen de perfekte afsluiting. Bij een erg droge huid, kiezen we voor een vettere crème. Hebt u een zachter velletje dan kiezen we best voor een lichte mousse of zachtere crème.

 

 

 

Geplaatst: 13-05-2010 12:16:29  |  Terug